He dedicat a les arts plàstiques bastants anys de la meva vida, pràcticament de manera exclusiva, entre 1975 i 1992. Crític, des de sempre, amb el funcionament del mercat de l'art (per la magnificació del seu valor de canvi i per l'especulació econòmica per damunt dels valors d'ús i de gaudi), he mostrat la meva obra només al propi taller o bé en sales culturals públiques, i he sigut promotor i membre fundador de diversos grups de producció i divulgació artística: “Textura”, "Taller de Millars" o "Memé Detràs".

Pedagog de formació i motivat per la interculturalitat creixent al nostre país a causa de les noves migracions, a partir dels anys 90 vaig deixar de banda els pinzells per dedicar-me de ple a l’educació social. A partir del 2009 i fins el 2016 vaig reprendre l'activitat artística amb un nou projecte: l'Associació Cultural POPULART

En aquest bloc trobareu, entre altres coses, imatges del meu treball d'expressió plàstica, i enllaços a textos meus sobre educació intercultural. El meu treball més recent a partir d'imatges fotogràfiques el podeu veure a www.6qsite.com

VOLEU FER UNA ESCULTURA?

Voleu aprendre a fer una escultura? ¿Us agradaria instal.lar-vos un cap de setmana al taller d'uns escultors per fer una peça amb el seu assessorament? 
¿Potser sempre heu volgut aprendre a tallar fusta, o a modelar fang, o a picar pedra i mai no heu tingut l'ocasió de complir el vostre desig? 
¿O potser sí que ja us heu iniciat en l'escultura però us interessaria aprendre a fer motllos i reproduccions de peces... o noves tècniques i nous materials com la fibra de vidre, els poliesters o els poliuretans?
¿El que us motiva ara mateix és fer un cap-gros de pasta de paper (o un gegant!) per lluïr-lo a la propera manifestació o a la festa major del poble?


NO CAL QUE BUSQUIS MÉS, AQUÍ HI HA EL QUE NECESSITES:


La Núria Efe i en Josep Canals són dos excel·lents escultors que us ofereixen el seu taller per a fer aquestes pràctiques i aprenentatges sota el seu guiatge i mestratge. Passegeu-vos per la seva web (http://www.tallerdescultura.plisweb.com/i veureu les facilitats que us donen per a trobar una solució adaptada a les vostres necessitats i disponibilitat.

NO PASSA CADA DIA QUE UNS BONS ESCULTORS OBRIN EL SEU TALLER ALS APRENENTS
APROFITA-HO!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CERCA (al bloc, al web, als enllaços...)